



# 2024 Faculty of Business, Justice and Behavioural Sciences (FOBJBS) HDR Online Conference

Recognising the achievements and developing research capabilities of HDR students!

We extend a special invitation to all Higher Degree Research students and supervisors to join us at an exciting online conference focused on HDR student achievements.

This conference is designed exclusively for you, providing a platform to explore the transformative landscape, connect with ground-breaking ideas, and shape your career toward a remarkable future. Engage with esteemed keynote speakers, collaborate with your peers and research support teams, and showcase your exceptional projects.

Together, let's embark on an inspiring journey that celebrates the limitless potential of higher degree research in this ever-evolving world.

#### **Event details**

Monday, 4<sup>th</sup> November 2024 12:00pm to 4:00pm

Tuesday, 5<sup>th</sup> November 2024 10:00am to 3:30pm

### Zoom Webinar Links provided below!

Email:

fobjbs-sdeangradstud@csu.edu.au

#### csu.edu.au

Charles Sturt University - TEQSA Provider Identification: PRV12018 (Australian University). CRICOS Provider: 00005F.

## Contents

Day 1	
Monday, 4 <sup>th</sup> November – Zoom Webinar opens at 11:45am: Zoom L	ink Below

## Day 1

## Monday, 4<sup>th</sup> November – Zoom Webinar opens at 11:45am: Attendee Zoom Link: https://charlessturt.zoom.us/j/61099384713?pwd=E8EPFdXNTFPodPKjZpbroqgSc94YkU.1

Time:	Presenter:	Activity:
<b>12:00pm to 12:10pm</b> 10 minutes	Dr Muhammad Arif Khan   Sub-Dean (Graduate Studies)	Acknowledgement of Country and Introduction
<b>12:10pm to 12:20pm</b> 10 minutes	Professor Renée Leon PSM   Vice-Chancellor	Welcome and Opening Address
12:20pm to 12:25pm	Introduction of DVCR	5 minutes
<b>12:25pm to 12:35pm</b> 10 minutes	Professor Michael Friend   Acting Deputy Vice- Chancellor (Research)	CSU Research Strategy and the Importance of HDR Students
12:35pm to 12:40pm	Introduction of ED	5 minutes
12:40pm to 1:00pm 20 minutes	Professor Lewis Bizo   Executive Dean, Faculty of Business, Justice and Behavioural Sciences	Your journey as a PhD student & the Faculty's perspective on HDR studies
1:00pm to 1:05pm	Introduction of PVCR	5 minutes
1:05pm to 1:25 pm 20 minutes	Professor Sarah O' Shea   Acting Pro Vice-Chancellor Research, Performance & Governance   Dean, Graduate Research	Being successful and staying well  – a HDR Perspective
1:25pm to 1:30pm	Introduction of ADR	5 minutes
<b>1:30pm to 1:55pm</b> 25 minutes	Professor Zahid Islam   Associate Dean Research (ADR), Faculty of Business, Justice and Behavioural Sciences	Key Take Home Message from the ADR
1:55pm to 2:05pm	Afternoon Tea Break	10 minutes
2:05pm to 2:10pm	Introduction of Keynote Speaker	5 minutes
2:10pm to 2:40pm 20 minutes 10 minutes Q&A (30 minutes)	Keynote Speaker: Professor lain Collings   Macquarie University   School of Engineering	From PhD to a successful career in Research and Academia
2:40pm to 2:45pm	Introduction of DRS & DGS	5 minutes
2:45pm to 3:10pm 15 minutes 10 minutes Q&A (25 minutes)	Professor Jason White   Director, Research Services	My challenges/struggles and achievements/successes as a PHD student
3:10pm to 3:15pm	Introduction of Keynote Speaker	5 minutes
3:15pm to 3:45pm 20 minutes 10 minutes Q&A (30 minutes)	Keynote Speaker: Dr Ausma Bernot   Griffith University   School of Criminology and Criminal Justice	Navigating academia and research impact as an international ECR
3:45pm to 3:55pm	Wrap up of the day and Program for Day 2	10 minutes
4:00pm	Zoom Webinar will end for the day	