## THE FUTURE OF THE PROFESSIONS CONFERENCE

16-17 FEBRUARY, 2023

INDYAMARRA ROOM, CONFERENCE CENTRE, WAGGA WAGGA

**ORGANISING COMMITTEE:** 

Stephen Clarke

Monique Shephard

Will Tuckwell

Contact: stclarke@csu.edu.au

tart time	Time (AEDT)	session duration	Speaker/s	Торіс
10:45am	10:45:00	15 minutes	Stephen Clarke	Opening & acknowledgement of Country
11am	11:00:00	60mins	Daniel Cohen	Why Student Plagiarism is Morally Wrong
	11:15:00		(45mins)	
	11:30:00			
	11:45:00		Q&A (15mins)	
12noon	12:00:00	60mins	Waseem Afzal,	Economic impact of information professions: A look at the Libraries ACT kid
	12:15:00		(45mins)	programs
	12:30:00			
	12:45:00		Q&A (15mins)	
1pm	13:00:00	60mins	LUNCH	
2pm	14:00:00	60mins	Holly Randell-Moon	Evaluating cultural load in the cultural sectors
	14:15:00		(45mins)	
	14:30:00			
	14:45:00		Q&A (15mins)	
3pm	16:00:00	60mins	Karen Bell, Heather Boetto, Bernadette Moorhead, Peta Jeffries	Social Work and Disaster Practice
	16:15:00		(45mins)	
	16:30:00			
	16:45:00		Q&A (15mins)	
4pm		15mins	Afternoon tea - grab and return	
4:15pm	16:15:00	75mins	Karen Bell, Stephen Clarke, Philip Hider, Seumas Miller	Sustaining research Round Table
	16:30:00			
	16:45:00			
	17:00:00			
	17:15:00			
5:30pm	17:30:00		cessation	

https://fmcentral.csu.edu.au/SISfm-Enquiry/mapenquiry/default.aspx?map=WW01site

LINK TO MAP:

Room 152, Building 230 (Indyamarra Room)

## FUTURE OF THE PROFESSIONS CONFERENCE - DAY TWO (Friday, 17th February) - Indyamarra Room, Convention Centre Wagga Wagga

Start time	Time (AEDT)	session duration	Speaker/s	Topic
9am	9:00:00	30 minutes	Venue open	Venue open
9:30am	9:30:00	60mins	Morgan Luck, Stephen Clarke, Will Tuckwell	Workplace Surveillance and the Professions
	9:45:00		(45mins)	
	10:00:00			
	10:15:00		Q&A	
10:30	10:30:00	30 mins	Morning tea	
11am	11:00:00	60mins	Dominic O'Sullivan	Te Tiriti o Waitangi and making professional practice work for everybody: a
	11:15:00		(45mins)	case study from the New Zealand pharmacy profession
	11:30:00			
	11:45:00		Q&A	
12:00	12:00:00	60mins	Karen Bell, Sabine Wardle, Monique Shephard, Jane Garner, Kasey Garrison	Social Work in Libraries - an ecology of research
	12:15:00		(45mins)	
	12:30:00			
	12:45:00		Q&A	
1pm	13:00:00	60mins	LUNCH	
2pm	14:00:00	60mins	Seumas Miller	On the nature and extent of the professional obligation of occupants of
	14:15:00		(45mins)	epistemic institutions (e.g. universities, news/media companies and/or
	14:30:00			intelligence agencies) to tell the truth.
	14:45:00		Q&A	
3pm	15:00:00	60mins	Led by: Will Tuckwell, Monique Shephard, Stephen Clarke	The Future of the Professions - group discussion and wrap-up session
	15:15:00			
	15:30:00			
	16:00:00		Q&A	
4pm	16:15:00	15mins	Close	

LINK TO MAP: <a href="https://fmcentral.csu.edu.au/SISfm-Enquiry/mapenquiry/default.aspx?map=WW01site">https://fmcentral.csu.edu.au/SISfm-Enquiry/mapenquiry/default.aspx?map=WW01site</a>
Room 152, Building 230 (Indyamarra Room)

Location of Indyamarra Room on Wagga Wagga Campus (<a href="https://fmcentral.csu.edu.au/SISfm-Enquiry/mapenquiry/default.aspx?map=WW01site">https://fmcentral.csu.edu.au/SISfm-Enquiry/mapenquiry/default.aspx?map=WW01site</a>)

153



1654 Vc= 9